Uusi Murska W-Max


Uusi W-litistystekniikka. Murskan oodi tehokkuudelle ja käytettävyydelle.

Murska W-Max on tehopakkaus, jossa on yritetty huomioida käyttäjien kaikki tarpeet. W-Max yltää jopa 60 000 kg:n tuntitehoon pienellä energian tarpeella. Uudella hiertävällä litistystekniikalla päästään täydelliseen murskaustulokseen. W-valssi soveltuu kaikille rehuviljoille sekä kuivana että puintikosteana: kaura, ohra, vehnä, maissi, herne, härkäpapu ja seosviljat.

Lisävarusteena saatava ohjausjärjestelmä helpottaa myllyn käyttöä. Myllyssä on automaattinen syötön säätö ja viljan kosteuteen perustuva säilöntäaineen annostelu. Työn loputtua järjestelmä lähettää matkapuhelimeen raportin, jota urakoitsija voi käyttää laskun lähetteenä. Raportissa ilmenee mm. käytetty aika, säilöntäaineen määrä ja murskatun viljan kokonaismäärä. Järjestelmästä saa myös väliaikatietoja. Ohjausjärjestelmä huolehtii myös käyttäjän ja koneen turvallisuudesta. Mylly hälyttää käyttäjälle viestillä ja pysäyttää viljan syötön jos häiriötä ilmaantuu.

Murska W-Max:ia on suorastaan mukava käyttää. Säilöntäainetta voi kuljettaa paljon kerralla mukana. Litistysasteen säätö on helppoa ja tarve vähäistä. Huoltokohteet ovat hyvin esillä. Edistyksellinen ohjausjärjestelmä vapauttaa käyttäjän miettimästä säilöntäaineen annostelua ja litistettyjä viljatonneja.

Voiko viljan säilöntä olla enää helpompaa!

Murska W-Max 20 Contractor on huipputehokas ammattilaisille suunnattu, viimeistä yksityiskohtaa myöten hiottu tuote. Mylly tulee jousitetulla telialustalla tasaisesti ja mukavasti traktorin perässä kuoppaisemmallakin tiellä. Samalla mukana tulee jopa 1800 litraa säilöntäainetta. Myllyn saa erilaisilla kuljetinvaihtoehdoilla varustettuna.

Murska W-Max 10 Contractor on urakointikäyttöön suunnattu, vetoalustalla varustettu malli. Kapasiteetti riittää hyvin pellolla murskaukseen kolmen n. 4 m:n leikkuupöydällä varustetun puimurin kanssa.

Murska W-Max 10 Farmer on maatiloille paikalliseen käyttöön suunnattu nostolaitesovitteinen malli. Mylly on teholtaan sama kuin 10 C.

Malli W-Max 10 F   W-Max 10 C   W-Max 20 C
Kapasiteetti * 10-30 t/h   10-30 t/h   25-60 t/h
Voimansiirto 1000 rpm   1000 rpm   1000 rpm
Paino 1000 kg   1900 kg   2900 kg
Suppilon tilavuus 2800 l   2800 l   6500 l

*) herne/härkäpapuseosviljoilla kapasiteetti voi olla huomattavasti pienempi